Eksotiske reiser til vinlandet Spania er noe alle nordmenn elsker

Det frister gjerne å reise til en av verdens eksotiske destinasjoner når vinteren er her og det er lenge til neste sommerdag. Mange nordmenn velger derfor å reise i vinterhalvåret i stedet for om sommeren. Flybillettene og pakkereisene er ofte rimeligere, og du får mer igjen for pengene. Du trenger ikke å reise langt for å få følelsen av å være på ferie.

Det er fullt mulig å leie seg inn på et all-inclusive hotell på Gran Canaria om du ønsker å komme deg bort litt. Der får man også vin inkludert, kanskje ikke helt de beste vinene, men som regel ok. På grunn av det varme og milde klimaet foretrekker mange nordmenn å feriere på Kanariøyene i vinterhalvåret. For å oppleve Kanariøyenes eksotiske side, med blant annet vingårder, kan du med fordel reise til en av de andre øyene som eksempelvis Fuerteventura, Las Palmas, eller Tenerife.

Bilde fra Pixabay

Skreddersydde reiser for å oppleve spansk kultur

Det er alltid spennende å reise til nye og eksotiske steder. Mange feriedestinasjoner ligger i Europa og frister med både sol og sommer uten at prisen blir for høy. Ved å velge et hotell som ligger utenfor de klassiske feriebyene vil du enkelt få oppleve den lokale atmosfæren.

Her får du opplevelser som både restaurantbesøk og kulturelt mangfold du ikke vil gå glipp av. Spania kan by på mye god vin. Spesielt i Barcelona-regionen finner en mye spennende, med alt fra lokale festivaler, vingårder, arkitektur, og flere spennende arrangementer hvert eneste år. 

Ved å kontakte et reisebyrå vil du få hjelp til å skreddersy reisen til eksotiske destinasjoner. Du må først bestemme deg for hvor langt du ønsker å reise. Mange flyreiser tar lang tid og krever at du legger inn en mellomlanding. Du kan med fordel planlegge en eller flere overnattinger i byen som du mellomlander i, for slik å oppleve flere unike steder på en gang.

Planlegg aktivitetene godt

Det finnes mange gode grunner til å reise på en eksotisk ferie. Det er mange som ikke behøver å reise langt før følelsen av å være langt hjemmefra kommer snikende. En eksotisk ferie tilsier derfor ikke nødvendigvis en ferie til en destinasjon på den andre siden av jordkloden. For mange holder det å reise til en av Europas vakre strender som du blant annet finner i Spania.

En eksotisk reise tilsier gjerne en destinasjon som byr på aktiviteter som du ikke kan oppleve andre steder. Dersom du planlegger godt vil du få nok av tid til å reise på safari, hoppe i fallskjerm, eller besøke et luksuriøst casino, som serverer lukseriøse viner, som seg hør og bør. Spania har nesten ingen begrensninger for hva de kan tilby deg.

Bilde: Pixabay

Solfylte reiser til Spania

Spania byr på mer enn bare charterferie og du unngår lett turistene om dette er ønskelig. Området rundt Alicante og Marbella er først og fremst kjent for sine langstrakte kystlinjer der solturistene har tatt over hele den lange strandlinjen. Her får du enkelt frem til den klassiske sydenstemningen og kan lære deg noen spanske feriegloser.

Ved å leie deg en bil kan du kjøre på sightseeing om du ønsker å besøke andre og mindre kjente steder i Spania.  Dersom du velger å feriere i Nord Spania vil du lett bli fascinert av den rike og frodige naturen som står i kontrast med den spanske solkysten og palmene i sør.

Nyt eksotiske feriereiser

Er du på jakt etter eksotiske feriereiser bør du planlegge godt før du bestiller reisen. Mange drømmereiser krever at du har et stort reisebudsjett om du velger å bo på luksuriøse og eksotiske hoteller. Derimot kan du med fordel få like mye ut av ferien ved å feriere i Europa. Spania er en kjent feriedestinasjon som garantert har mye å by på.

Lange flotte strender med høye temperaturer gjør landet til en favoritt. Reiser du hit kan du i tillegg oppleve en veldig spennende kultur, god mat, og mye fin underholdning!