Dette kan du gi til dine ansatte som er vinelskere

Er det på tide å gi gaver til de ansatte, og er noen av dem vinelskere? Da bør du ta en titt her. Vi skal komme med de beste ideene til deg som har ansatte som elsker vin, og som trenger en større eller mindre bemerkelse. 

Gaver til ansatte

Det er ikke bare, bare å skulle gi gode gaver til de ansatte. Det finnes jo mange preferanser, og man vil gjerne gi noe som er unikt og brukbart. Det siste du vil er å kjøpe noe bare for å kjøpe noe, og som kommer til å bli kastet om ikke lenge. En smart ting å gjøre er å gi gaver som er markert med navnet og logoen til selskapet ditt! Da har du mulighet til å gi noe som har stor betydning for de som jobber hos deg. Hvis dette er interessant for deg, så kjøp t-skjorter med logo på axon profil, eller finn andre kule varer å gi, kanskje noen som er vinrelatert?

Et komplett vinsett

Alle vinelskere trenger et komplett vinsett. Dette kan inneholde mye rart, men artikler som vinglass, en vinåpner og en vinkaraffel er klassikere. Disse får man ofte bruk for dersom man drikker vin, og de kan også være fine å stille ut hjemme. Når du har gjester over og skal åpne en god flaske vin, så er det viktig å ha det beste utstyret. 

Vinsmaking med temaet

Hvis du ønsker å ta vininteressen noe lengre, så kan du ta med hele teamet på vinsmaking! Her er det mye å lære, og du kan være sikker på at det blir både morsomt og spennende å være med på. Det er dessuten en super form for teambuilding, og en god måte å bli bedre kjent med kolleger og sjefer. De fleste vinsmaking steder har forskjellige pakker du kan velge mellom, og noen har også egne pakker for bedrifter.

Etter smakingen kan dere kjøpe med hjem de flaskene dere likte aller best, og kanskje servere de på det neste julebordet eller på årets sommerfest. 

Mange interesserer seg for vin, og vil synes at dette er en flott gave å få. Husk å forhøre deg med de ansatte, og vær helt sikker på at alle drikker vin før du gir gaven. Dersom de ikke gjør det, så kan du alltids gi andre profilartikler som også er både morsomme og brukbare. Hva med morsomme t-skjorter «Vi var på kurs», med bilde av en bedugget person 😀