Hvorfor du bør bruke navnelapper

Multifunksjonelle navnelapper kan brukes til å merke klær og personlige gjenstander gjennom alle stadier av livet. Ikastetikett er laget med et spesialutviklet lim som er designet for å skape en binding som vil holde navneslappene dine fast og sikkert på plass under alle slags krevende forhold. Laget med tanke på hverdagens påkjenninger, kan det sterke og spenstige limet tåle det tøffe og ujevnt i hverdagen og gjenta turer gjennom vaskemaskinen, tørketrommelen, oppvaskmaskinen, mikrobølgeovnen og vasken.

Hvordan stopper navnelapper at ting forsvinner?

Navnelapper svarer umiddelbart på spørsmålet «hvem er dette?», slik at gjenstander kan returneres før de når hittegodsboksen. En god navnelapp setter en stopper for traumer og dramatikk med hittegods – fra tårevåte innleggelser til skuffede foreldre, til turen til skolekontoret for å rote gjennom gjenstander med tvilsom opprinnelse.

Hvordan hjelper navnelapper lærere?

Lærerne har MYE på tallerkenen; å kaste bort tid på tapt eiendom er spesielt frustrerende fordi det er et unødvendig problem som lett kan unngås. Navnelapper hjelper barn med å holde på tingene sine, gjør det lettere å returnere tapte gjenstander og oppmuntrer elevene til å ta ansvar for sine egne eiendeler.

Og er det noen vi bør tenke litt ekstra på, og som fortjener det, så er det faktisk lærerne våre!

Kan jeg bruke navnelapper for å merke sko?

Ja! Merking av sko er en god idé. Som alle foreldre vet, har sko en tendens til å vandre av seg selv, og ting blir bare verre på skoler, som er fulle av kaotiske klasserom, garderober og garderober der barn febrilsk sparker av seg ett par sko i bytte mot et annet – sko som, etter all sannsynlighet, er nesten identiske med alle andres.

Så hvorfor ikke gjøre hverdagen enda litt lettere, med noen fine og praktiske navnelapper fra Ikastetikett? Og ikke minst, du kommer til å ende opp med å spare mye penger!