Klems Vinhus

Klems Vinhus – etablert i 2014

Klems Vinhus er et ungt foretak som ble etablert så sent som i 2014, og lanserte sine første viner på Vinmonopolets lister enda senere, i mars 2015. Navnet på firmaet referer til Kristian Georg Klem, eier og driver av foretaket. Klems Vinhus er riktignok for tiden et enkeltmannsforetak, likevel står det en rekke personer bak ham som rådgivere. Selv om firmaet er nystartet er tanken og drømmen langt fra noe nytt. Som en ung ansatt i Vinmonopolet ble det ofte fleipet og diskutert med kollegaer om at en gang i fremtiden skulle man starte et eget importfirma. Bort imot 15 år senere var tiden endelig riktig for å starte opp og realisere noen av disse drømmene.

Kjærlighet og drømmer

For Klems Vinhus er et prosjekt basert nesten utelukkende på kjærlighet til god vin og drømmen om å dele denne kjærligheten med andre norske vinelskere. Klems Vinhus er ikke veldig opptatt av vin snobberi eller hva som er hipt til enhver tid. Og selv om vi fokuserer på klassiske viner er vi heller ikke ukjente med nye og innovative produkter. For det er smaken som teller. Vår filosofi er basert på enkle prinsipper som at kvalitet er sjelden feil og vil aldri gå av moten. Kvalitet snakker for seg selv! Opplevelse av vin og smaker er så vidt forskjellig og vi mener at smaker vinen godt for deg, ja så er den også riktig for deg. Man behøver ikke legge mer i det enn det. Vi vil aldri fortelle deg at våre viner hverken er best eller smaker best. Vi ønsker at du som kunde skal finne ut av dette selv ved å smake det vi tilbyr av produkter. Vi er opptatt av rettferdighet i produsent-importør-konsument symbiosen. Klems Vinhus ønsker at produsentene får riktig betalt for det de produserer, ellers vil vi jo ikke kunne ha noe å tilby dere som konsumenter. Likevel er Klems Vinhus også opptatt av at gode viner ikke nødvendigvis skal måtte koste en liten formue. Javel, så er kostnadsnivået i Norge høyt, med skatter og avgifter som heller ikke gjør det lettere, men det er likt for alle typer viner. Kvalitet koster – men kvalitet behøver ikke nødvendigvis koste mer enn den smaker. I dette ligger vår misjon og ikke minst vår utfordring, for alle disse faktorene er ikke alltid sammenfallende. Vi jobber derfor hardt for å få dette til. Vårt ønske er rett og slett å kunne tilby våre kunder gode kvalitetsviner til en riktig og bærekraftig pris.

klems vinhus vinimportør

God vin er godt håndverk

Klems Vinhus jobber derfor som oftest med mindre produsenter som deler vår visjon om pris og kvalitet. Disse produsentene vil du ofte finne etablert i klassiske områder, men gjerne i mindre profilerte underdistrikt av de aller mest kjente. God vin er godt håndverk. En stor vin er et kunstverk og vi kjenner heldigvis noen riktig gode kunstnere, håndtverkere og noen som er begge deler.

Vi ønsker deg velkommen inn til å dele våre favoritter i vinens forunderlige verden med oss i Klems Vinhus gjennom våre produkter.

Carpe Diem, Carpe Vitae og Carpe Vinum!

Er du nysgjerrige på mere informasjon om Klems Vinhus? Det være seg hvilke produkter vi tilbyr, våre produsenter, hva som skjer eller annen informasjon?

Du finner oss på web: Klems Vinhus
Og på facebook

Presentasjon av:
Kristian G. Klem
Klems Vinhus